VIKTOIRA SVENBERG
DU FÖDS SOM EN STJRÄNAReferenser:

Anna Björk Huvudutbildare, ICF Certifierad leadercoach Strandska utvecklingshuset AB
Viktoria Svenberg har jobbat som coach vid olika uppdrag på Strandskahuset AB. Viktorias starka sidor är empatisk, ansvarsfull och drivande. Viktoria ser utifrån deras unika potential och utvecklar deras förmågor i ett fint sampel med dem. Viktoria har en stor förmåga att se en individs särskilda utmaningar och kan bygga tillitsfulla relationer.

Sven Erik
 www.svaradoktorn.se
Hennes bok är en djupt gripande berättelse om mänsklig lidande – men framför allt om hur det trots väldigt dåliga odds ändå går att komma tillbaka och verkligen bli den stjärna man en gång fötts som. Alltså en bok som ger hopp – och som många människor skulle må bra av att läsa!
Många föräldrar, lärare och ledare inom idrotten borde också ta lärdom av Viktorias erfarenheter – och tänka på hur deras agerande och vad de säger kan avgöra unga människors framtid på ett dramatiskt sätt!


Anders Projektledare O.A. Tobiason
Min arbetssituation var ohållbar. Min mentor har hjälpt mig att ändra mitt tankesätt, att få ut min fulla kapacitet under arbetsdagen. Mina olika metoder hjälper jag mig att prioritera rätt och delegera.

Fair Play Värmlands handbollsförbund.
Ledarpriset går till Viktoria Svenberg som visar från första matchen att hon är en engagerad ledare som ger mycket beröm till alla spelare. Hon visar en positiv anda i sitt ledarskap som smittar av sig på hela laget. Detta innebär att alla spelare är delaktiga i spelet och visar respekt mot varandra, domare och motståndare på ett fördömligt sätt.