BEHANDLINGSFÅTÖLJ

Vi jobbar i förebyggande med våra klienter med den medicinska behandlingsfåtöljen från Fuji i Japan, där du förebygger, lindrar eller botar vissa sjuktillstånd tex psykisk ohälsa, artrit, artros, reumatism, fibromyalgi, akuta smärtor, kramp, ödem, kotförskjutning, snett bäcken, tennisarm, öka din rörelseförmåga m m.

Detta är en investering för ert välmående i företag, organisationer, föreningar, idrottsvärlden, äldrevården, som privatperson m m. Är du intresserad av att investera i ditt välmående, så ta kontakt.

Stress är förstadiet till smärta, som leder till nätverks spänningar i din kropps rörelser.  Läs mer här nedan om din kropps nätverks spänningar, vår fascia.


Vad är fascia?
Fascia är hela kroppens vävnader, vår bindväv som vi säger i Sverige. 
Vi pratar oftast bara om de fem vävnaderna, hud-, muskel-, organ-, skelett- och cellvävnad. Men där emellan finns även detta fantastiska nätverk. Det är den som håller ihop vår kropp. 

Tänk att vi är ca 65% vatten beroende ålder, så vart finns allt vatten? Vart finns vätskan, saften i en delad apelsin?

Du kan ej undvika att använda din fascia, du har tränat den hela ditt liv. Det som är nya forkningar runt fascian är att den har en aria utan separation. Så rör du foten så påverkas höften, drar du ner nacken påverkas ländryggen.

Om du skulle skada en del av detta nätverk, kommer det att blöda, där av kan inflammationer uppstå. Din hjärna skickar smärtsignaler som är 7-10 gånger snabbare än en muskelsignal till din hjärna och producera bindväv för att börja läka läckan. 
Allt jobbar i en rörelse i din kropp. Även din attityd, din inre attityd. Som många kanske inte s
er att du är stressad, deprimerad eller mår mentalt dåligt. Men din kropp vet.

SIDAN ÄR UNDER UPPBYGGNAD DÄR TESTRESULTAT KOMMER VISAS PÅ FILM OCH BILD